Part of the initiative by the City of Amsterdam to reduce on-street parking, this existing square is to receive an update. The three underground parking levels will have two access points developed by the architecture team as part of the integrated landscape concept. Optimizing public safety, and functionality of the park, clear zones are defined for sports, picnicking, children's playgrounds and meetings. Overlapping layers multiply the activity potential of the playgrounds as the materiality of the screens will work in tandem with the trees to provide a warm and cozy hue for the inhabitants of the plaza. Continuous edges will guide visitors through the park as they transform into park furnishings and define the activity spaces in a clean and serene manner.

 

KVK # 67783805

©2018 by KAD