The headquarters of  IZKA required both private office spaces and an interactive zone for the public. The narrow infill site was addressed by splitting the office functions into two volumes that frame a public plaza at the entry. This took advantage of natural lighting and bringing the public to the very core of the building. The pedestrian route follows along social spaces connected to a circulatory spine. The office volumes are suspended from this spine as the public space folds underneath. An events hall with reception is located below the public plaza. This is linked to a terrace cafe through the circulatory core with a central atrium that brings light and nature to the interior of the office block. The interior layouts have gone through multiple revisions to suit the clients changing needs however this schematic layout has been preserved,. Construction documentation has been completed.

 
izka 1.jpg

KVK # 67783805

©2018 by KAD